מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 393 גרם למנה\יחידה (7-8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 להרתיח את הרולדה (רולדה בינונית צלי כתף מספר 5 או 6) בסיר עם מים בגובה שמכסה את הרולדה עם גזר, קישוא, בצל שלם, עלי דפנה ומלח כשעה.
- 2 להוציא את הרולדה מהנוזלים ולקרר.
- 3 לפרוס את הרולדה הקרה לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ רוחב ולהניח בצלחת.
- 4 לחמם מעט שמן בסיר ולהוסיף את הבצל הפרוס ולהזהיב כדקה, להוסיף את נתחי הבקר, קוביות תפוחי אדמה, פרוסות סלק, עגבניה קצוצה ושום ולהמשיך בבישול כ- 2-3 דקות נוספות.
- 5 להוסיף לסיר את הנוזלים שנותרו מחימום הרולדה, בכמות שתכסה את התכולה שבסיר, להרתיח ולבשל כ- 10 דקות.
- 6 להוסיף לסיר מלח, פלפל שחור, אבקת מרק בקר, סוכר, מיץ לימון ולבשל על אש בינונית ברתיחה איטית כ- 30 דקות.
- 7 להגשה - לסדר בקערת הגשה נאה את נתחי הבקר והירקות וממעל לשפוך חלק מכמות הרוטב שבסיר.
- 8 לקשט בעלי בצל ירוק טריים.
- 9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.4% |
11.4% |
39.7% |
43.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב