דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 117 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד רומנטית
  • 1 להכניס לקערה את כל החומרים היבשים ולערבב (ללא האגוזים).
  • 2 להוסיף את החומרים הרטובים מלבד כוס המים (הרותחים) ולערבב טוב טוב עד קבלת תערובת חלקה ואחידה.
  • 3 להוסיף את המים הרותחים ולערבב.
  • 4 לשמן סיר פלא (למי שאין, אפשר תבנית קפיצית עגולה מספר 26) היטב מכל צדדיו ולפזר אגוזים על התחתית ועל הדפנות (שכל החלק הפנימי יהיה מכוסה באגוזים).
  • 5 לצקת את העיסה לסיר.
  • 6 לחמם תנור מראש ל- 180 מעלות ולאפות 50 דקות (לא לייבש!!!).
  • 7 לקרר.
  • 8 הסירופ: בסיר לשים כוס וחצי מים, כוס וחצי סוכר, מקל וניל ומיץ מחצי לימון, ולבשל 20-25 דקות עד לסמיכות קלה.
  • 9 להפוך את העוגה על תבנית הגשה ולהרטיב את העוגה בסירופ.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר פלא.

אין צורך להשתמש בכל הסירופ להרטבת העוגה. מה שנשאר לשמור בכלי סגור במקרר. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 14.5% 6.3% 79%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב