דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (כ- 20 עוגות אישיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגה אישית ללא גלוטן
  • 1 מקציפים את החלבונים (אפשר להוסיף קורט מלח להקצפה טובה יותר).
  • 2 כשנוצר קצף מוסיפים בפעמיים את חצי כוס הסוכר וסוכר הוניל.
  • 3 בוחשים בכלי קטן את החלמונים, מיץ התפוזים, 2 כפות ברנדי ושמן ומוסיפים תוך הקצפה לחלבונים.
  • 4 מנפים את הקמחים ואבקת האפייה, מוסיפים לתערובת ומקפלים עד לבלילה חלקה.
  • 5 מוזגים ככף וחצי לכל גביע (רצוי מסיליקון) ואופים בחום בינוני של 170 מעלות כ- 15 דקות או עד שהעוגות מזהיבות.
  • 6 בסיר קטן מחממים חצי כוס מים, כף וחצי סוכר ו- 3 כפות ברנדי (או ליקר שאוהבים).
  • 7 לאחר שהסוכר נמס מוזגים בעזרת כף ומרטיבים את העוגות - 1-2 כפות לעוגה.
  • 8 מכינים קצפת עם חומרי הציפוי.
  • 9 שמים בשקית זילוף צנטר עם צורה ומזליפים מעל העוגות בצורת ספירלה או עיגול ובתוכו עוד עיגול.
  • 10 מכסים ושומרים במקרר.
  • 11 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
רצוי לשמן את הגביעים. פשוט וקל - לקפל נייר סופג, להרטיב את קצהו בשמן ולשמן את הגביעים. אפשר להשתמש בגביעי מאפינס, תבניות מאפינס בצורות שונות. הבלילה צריכה להגיע עד חצי הגביע. במידת הצורך אפשר להוסיף עוד מעט מהקמחים (עד חצי כוס נוספת). הבלילה צריכה להיות במרקם של טחינה בערך (לא דלילה מדי).

מידת הכוס שלי - 240 גרם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 30.8% 9.3% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב