דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד בצורת לב
  • 1 הכנת הציפוי: לחמם בסיר קטן את השמנת המתוקה, להוסיף את השוקולד המריר, להמשיך לחמם עד להמסת השוקולד, לכבות את האש ולהניח לציפוי להתקרר.
  • 2 לחמם מראש את התנור לחום של 160 מעלות ולשמן היטב תבנית אפייה בצורת לב.
  • 3 לערבב בקערה את הקמח, הסוכר, אבקת הקקאו ואבקת האפייה עד למיזוג המצרכים היבשים.
  • 4 להוסיף לתערובת את המים, השמן, תמצית הוניל והביצים, ולהקציף במיקסר מספר דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 5 להעביר את התערובת אל תבנית האפייה ולהחליק מלמעלה.
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 30-40 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי. לצנן את העוגה, למרוח מעליה את ציפוי השוקולד ולפזר מעל הציפוי את הסוכריות הצבעוניות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להחליף את הסוכריות בקוקוס, באגוזים טחונים או בשוקולד לבן מגורר לפי הטעם והחשק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 25% 6.6% 68.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב