דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פטריות עשירה
  • 1 להכניס למעבד המזון את הקמח, החמאה והמלח, ולעבד עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף את השמנת החמוצה ולעבד עד לקבלת כדור בצק. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.
  • 2 לטגן במעט שמן את הבצל הקצוץ עד להזהבה. להוסיף את הפטריות, לתבל במלח והפלפל הלבן, לטגן תוך כדי ערבוב כ- 5 דקות, להוריד מהאש ולצנן מעט.
  • 3 להוסיף את השמנת החמוצה והביצים (ביצה אחת בכל פעם תוך כדי ערבוב), ולערבב היטב.
  • 4 לרדד עלה מהבצק בגודל תבנית האפייה ולהניח בתבנית (כולל הדפנות).
  • 5 למזוג מעל את המילוי, לפזר פתיתי גבינה צהובה ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהגבינה מזהיבה והבצק מוכן ושחום.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 32.2% 18% 48.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב