1. להכניס למעבד מזון קמח, חמאה וקורט מלח.
2. לעבד עד לקבלת תערובת פירורית.
3. להוסיף חצי מהשמנת ולעבד עד לקבלת כדור בצק. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.
4. לטגן במעט שמן בצל קצוץ עד שמזהיב.
5. להוסיף את הפטריות ולתבל בשארית המלח ופלפל לבן, לטגן תוך כדי ערבוב חמש דקות. להוריד מהאש.
6. להוסיף את יתרת השמנת והביצים ולערבב.
7. לרדד עלה מהבצק בגודל התבנית ולשים בתבנית.
8. לשפוך מעל את המילוי, לפזר פתיתי גבינה צהובה ולהכניס לתנור לחום של 180 מעלות כחצי שעה עד שהגבינה מזהיבה והבצק מוכן ושחום.
9. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.