מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (כ- 20 יחידות מאפינס)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 מקציפים את החמאה הרכה והסוכר.
- 2 מוסיפים את הביצים, סוכר הוניל וכף קליפת התפוז המגורדת.
- 3 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והחלב ומערבבים היטב.
- 4 מוסיפים את הפירות היבשים לבצק.
- 5 מחלקים את התערובת למנז`טים ואופים בתנור שחומם ל- 170 מעלות
- עד שהמאפינס משחימים.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להשתמש גם רק באוכמניות - טריות או קפואות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.2% |
14.8% |
7.6% |
76.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב