מצרכים למתכון
48 מנות/יחידות, 37 גרם למנה\יחידה (48 עוגיות כפולות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 לערבב קמח עם אבקת סוכר + אבקת אפייה וסוכר וניל. להוסיף ביצים וחמאה מומסת וללוש לבצק חלק ואחיד. לעטוף בניילון נצמד.
- 2 לקרר 1/2 שעה במקרר.
- 3 לפזר מעט קמח על משטח עבודה ולרדד את הבצק.
- 4 להכין 48 עיגולים + 48 עיגולים עם חור באמצע.
- 5 לחמם מראש תנור ל- 180 מעלות ולאפות על נייר אפייה 16 דקות.
- 6 לצנן ולמרוח מעט נוטלה על כל עיגול ולסגור בעיגול נוסף עם חור.
- 7 לשמור בכלי סגור.
- 8 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר לפזר מעל העוגיות אבקת סוכר.
ציוד נדרש: 2 קורצני עוגיות - 1 עגול ו- 1 עגול עם חור באמצע.
גודל העוגיות והכמות - תלוי בגודל הקורצן.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.2% |
29.5% |
7.6% |
62.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב