דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 340 גרם למנה\יחידה (5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט בריאות
סלט בריאותי וטעים
  • הכנת הרוטב:
  • 1 לערבב בקערית את כל החומרים ולקרר עד להגשת הסלט.
  • הכנת הסלט:
  • 1 לשים את השמן במחבת ולהשחים את הפטריות קלות, להעביר לקערה נפרדת.
  • 2 בצלחת הגשה גדולה ונאה לסדר את עלי החסה כתחתית לסלט.
  • 3 לפזר על החסה את עגבניות השרי, התירס הגמדי, הזיתים, הפטריות והגזר המגורר לרצועות דקות.
  • 4 להניח מעל את פרוסות הלימון, עלי הנענע והפטרוזיליה בתפזורת.
  • 5 ליצוק את תערובת הרוטב מעל לפני ההגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לחתוך עם סכין כל פרוסת לימון עד החצי ולקפל צד אחד כדי ליצור קישוט נאה.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להשתמש בתירס קפוא במקום משומר.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18.3% 19.9% 14.6% 47.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב