דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 385 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 יש להרתיח מים עם מעט מלח על מנת לבשל את הפסטה.
  • 2 יש לבשל את הפסטה לרמת אל-דנטה (אל דנטה - לבשל את הפסטה עד להיותה 90% מוכנה, מאחר והיא מתבשלת עוד טיפה בתוך הרוטב ואיננו רוצים שהיא תהיה צמיגית בסוף תהליך הבישול).
  • 3 לחמם 25 גרם חמאה במחבת.
  • 4 לחתוך את הסלמון לקוביות במשקל של 180 גרם לסועד (קחו בחשבון ששקית פסטה מתאימה לכל הפחות ל- 4 סועדים).
  • 5 לצרוב קלות את קוביות הסלמון בחמאה.
  • 6 להוסיף שום כתוש לסלמון.
  • 7 לתבל במעט מלח, פלפל שחור ובזיליקום טרי.
  • 8 לשפוך צ`ייסר/שוט של וודקה לתוך המחבת (שימו לב: מאחר ואלכוהול מתלקח, מה שנקרא בשפה המקצועית: פלמבה, יש להיזהר).
  • 9 לצמצם מעט את הרוטב ואז לשפוך מיכל של שמנת מתוקה.
  • 10 להוסיף את הפסטה למחבת, לתקן טעמים ולהנות חיוך
  • בתיאבון.
טיפ למתכון
ניתן לשדרג עם שימוש במרטיני ביאנקו/ברנדי משובח.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 28.1% 35.8% 35.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב