דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 385 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 יש להרתיח מים עם מעט מלח על מנת לבשל את הפסטה.
  • 2 יש לבשל את הפסטה לרמת אל-דנטה (אל דנטה - לבשל את הפסטה עד להיותה 90% מוכנה, מאחר והיא מתבשלת עוד טיפה בתוך הרוטב ואיננו רוצים שהיא תהיה צמיגית בסוף תהליך הבישול).
  • 3 לחמם 25 גרם חמאה במחבת.
  • 4 לחתוך את הסלמון לקוביות במשקל של 180 גרם לסועד (קחו בחשבון ששקית פסטה מתאימה לכל הפחות ל- 4 סועדים).
  • 5 לצרוב קלות את קוביות הסלמון בחמאה.
  • 6 להוסיף שום כתוש לסלמון.
  • 7 לתבל במעט מלח, פלפל שחור ובזיליקום טרי.
  • 8 לשפוך צ`ייסר/שוט של וודקה לתוך המחבת (שימו לב: מאחר ואלכוהול מתלקח, מה שנקרא בשפה המקצועית: פלמבה, יש להיזהר).
  • 9 לצמצם מעט את הרוטב ואז לשפוך מיכל של שמנת מתוקה.
  • 10 להוסיף את הפסטה למחבת, לתקן טעמים ולהנות חיוך
  • בתיאבון.
טיפ למתכון
ניתן לשדרג עם שימוש במרטיני ביאנקו/ברנדי משובח.
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות רעות ארביב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)649169
חלבונים (גרם)42.11 10.95
פחמימות (גרם)4211
מתוכן סוכרים (גרם)0 0
שומנים (גרם)33.06 8.6
מתוכם שומן רווי (גרם)12.3 3.2
כולסטרול (מ"ג)133.5 34.72
נתרן (מ"ג)1,629423.73
סיבים תזונתיים (גרם)0.21 0.05
מים (גרם)0.510.13
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1.40.36
ויטמין B (מק"ג)16.434.27
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.010
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.390.1
ויטמין B12 (מק"ג)00
ויטמין C (מ"ג)0.20.05
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)2,075539.61
סידן (מ"ג)53.0713.8
ברזל (מ"ג)0.160.04
מגנזיום (מ"ג)1.290.34
זרחן (מ"ג)1.150.3
אבץ (מ"ג)0.010
אשלגן (מ"ג)7.772.02
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 28.1% 35.8% 35.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.