מצרכים למתכון
27 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (כ- 27 עוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 במיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה הרכה (אפשר להשתמש במרגרינה), סוכר וסוכר וניל ומערבבים.
- 2 מוסיפים את הביצים ומיץ התפוזים (ניתן להשתמש במיץ מנדרינות, חלב (רגיל או סויה) או משקה אורז).
- 3 מנפים ומוסיפים את כל החומרים היבשים (הקמחים (במקום קמח תירס ניתן להשתמש בקמח כוסמת), אבקת אפייה וסודה לשתייה) ומערבבים עד שנוצרת תערובת סמיכה שניתן לקחת ממנה עם כף.
- 4 במידת הצורך מוסיפים מעט מיץ תפוזים או מעט קמח.
- 5 מוסיפים את שברי השוקולד (חתיכות קטנות כולל השבבים שנוצרים במהלך החיתוך. ניתן להשתמש בשוקולד חלב או שוקולד לבן או לשלב ביניהם) ומערבבים.
- 6 קורצים כפית מהעיסה ומניחים בעזרת כף נוספת על נייר אפייה בתבנית. משטחים מעט.
- 7 משאירים רווח של כ- 2 ס"מ בין העוגיות.
- 8 אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות או משחימות לפי הטעם, כ- 10-15 דקות.
- 9 לאחר שהעוגיות התקררו בוזקים עם מסננת אבקת סוכר ומאחסנים בכלי אטום (אפשר לשמור במקפיא).
- 10 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
במידה והעיסה דלילה מדי, ניתן להוסיף עוד מעט קמח.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
16.2% |
4.2% |
79.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב