דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (22 לחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשים במיקסר את הקמח, השמרים, הסוכר והשמן.
  • 2 לתת ערבוב קל ולהתחיל לשפוך את המים לתוך התערובת עד שהבצק יהיה מעט דביק.
  • 3 להוסיף את המלח ולהמשיך לערבב. ערבוב הבצק דרוש לתוצאה טובה, ככל שמערבבים יותר ככה ייצא יותר טוב (לגבי כל בצק לחם).
  • 4 להשאיר לתפיחה עד שעה וחצי, ליצור 22 לחמניות קשר ולהשאיר לתפוח שוב כחצי שעה כשהלחמניות מכוסות (כדי שלא יתייבש למעלה).
  • 5 בינתיים לחמם תנור ל- 180 מעלות צלזיוס.
  • 6 כשהתנור חם מאוד יש להכניס את הלחמניות לאפייה עד שהלחמניות מקבלות גוון חום, מעט כהה, והתחתית של הלחמניות די חומה.
  • 7 בתיאבון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10% 5.1% 10.1% 74.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב