עוגת שיש קלה וטעימה בסיר פלא
1. להפריד את הביצים.
2. להקציף את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר.
2. להקציף את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר ולהוסיף בזרם דק את השמן, אח"כ את מיץ התפוזים ולבסוף את הקמח.
3. לערבב בעדינות את תערובת החלבונים בתערובת החלמונים בתנועות קיפול.
4. לשמן תבנית קוגלהוף, לשפוך 3/4 מכמות התערובת לסיר, ל- 1/4 הנותר להוסיף את אבקת הקקאו ונס הקפה ולערבב.
5. לשפוך את התערובת עם אבקת הקקאו מעל התערובת הלבנה, ובעזרת שיפוד עץ לערבב בצורת שמיניות.
6. לחמם תנור לחום בינוני של כ- 180 מעלות ולאפות כחצי שעה (רצוי לבדוק במהלך האפייה מכיוון שזמני האפייה עשויים להשתנות בכל תנור). לבדוק בעזרת קיסם אם העוגה מוכנה (הקיסם צריך לצאת יבש ונקי מפירורים).
7. להוציא את העוגה מהתנור ולחלץ מהתבנית. לחכות עד שעוגת השיש תתקרר ואז היא יוצאת בקלות.
8. בתיאבון