דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 200 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת כרובית וגבינה
שילוב נפלא של כרובית וגבינה
  • 1 מבשלים את הכרובית במים עד לריכוך.
  • 2 מטגנים בצל בכף שמן עד למצב של זהיבה.
  • 3 מערבבים את כל המצרכים יחד, מוסיפים את הבצל המטוגן והכרובית החתוכה לחתיכות קטנות.
  • 4 יוצקים לתבנית ואופים על חום בינוני של כ- 180 מעלות למשך 45 דקות (תלוי בתנור שברשותכם - יש לבדוק תוך כדי האפייה כל הזמן).
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 20.1% 43% 28.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב