דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 386 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פלפלים ירוקים ממולאים
  • אופן הכנת המילוי:
  • 1 לערבב בקערה עמוקה אורז מבושל, בשר בקר טחון וכף שמן.
  • 2 להוסיף נבטים, פטרוזיליה ומחצית מכמות התבלינים: מלח, פלפל שחור, כמון ופפריקה מתוקה ולערבב היטב.
  • אופן ההכנה:
  • 1 לבשל אורז עם שתי כוסות מים, להרתיח כרבע שעה עד לריכוך ולקרר.
  • 2 לטגן את הנבטים במחבת עם מעט שמן, לקלות מספר דקות להשחמה קלה ולהוציא לכלי יבש.
  • 3 להסיר את ראשי הפלפלים (בצד הגבעול), לשטוף את הפלפלים ולייבש.
  • 4 לחלק את המלית לשבע יחידות, לעבד קצת עם היד ולמלא כל פלפל בתערובת המילוי.
  • 5 לחמם במחבת שמן ולהשחים כל פלפל משני צדדיו.
  • 6 לרפד תחתית של סיר בפרוסות עגבניה ובצל, לסגור כל פלפל בכובעון שלו ולסדר את הפלפלים אחד על יד השני לאורכם (הכובעונים כלפי מעלה).
  • 7 להכין רוטב ממים פושרים, רסק עגבניות, שום כתוש, אבקת מרק עוף, מיץ לימון, סוכר, ומחצית התבלינים שנותרה: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וכמון. לבחוש היטב ולצקת על הפלפלים.
  • 8 לבשל על אש גבוהה עד לרתיחה מספר דקות, להנמיך את האש ולהעביר לאש נמוכה יותר לבישול איטי כשעה עד שעה וחצי.
  • הערה: לבדוק מדי פעם את המים ולהוסיף במידת הצורך.
  • 9 להגיש חם.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 13% 29.7% 51.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב