דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה (20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד וחלבה
  • 1 בקערה להניח את כל המצרכים מלבד המים הרותחים. לערבב טוב טוב לעיסה אחידה, להוסיף את המים הרותחים ולערבב שוב.
  • 2 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 3 לרסס את התבנית בספריי ולצקת את העיסה מעל. לאפות 55 דקות ולצנן.
  • 4 במיקסר לשים: חלבון ביצה, אבקת סוכר ומיץ לימון ולהקציף 10 דקות עד לקבלת קצף חזק ויציב.
  • 5 למרוח את הקרם על צידי העוגה מסביב ואת יתר הקרם לשים בחור של העוגה באמצע.
  • 6 לפזר בצידי העוגה סוכריות ואת היתר באמצע.
  • 7 לקשט את העוגה מסביב ב"שערות" חלבה.
  • 8 לשמור בקירור.
  • 9 בתיאבון!

ציוד נדרש: סיר פלא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 13.7% 6.6% 79.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב