מצרכים למתכון
24 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (24 יחידות מאפינס)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
כיף גדול לאוהבי התירס
- 1 מבשלים כ- 3 דקות את גרגירי התירס ומסננים (אם בחרתם בתירס מקופסאות שימורים (באותו משקל) - רק מסננים).
- 2 בסיר או בקערה, מרסקים גס את גרגירי התירס בעזרת מוט בלנדר או במעבד מזון.
- 3 קולפים ומגררים את תפוח האדמה. מסננים מנוזלים ומוסיפים לתירס המרוסק.
- 4 מוסיפים את הביצים והתבלינים, ובוחשים. מוסיפים את קמח התירס (דק ביותר) ואבקת האפייה, ובוחשים. טועמים ובמידת הצורך מתקנים תיבול.
- 5 מניחים את עטרות הנייר בתבנית שקעים, מוזגים ככף וחצי מבלילת התירס לכל עטרה (עד כ- 2 מ"מ מסופה), מפזרים מעט גבינה מגוררת אם רוצים (ראו "רעיונות לשידרוג") ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות. המאפים מוכנים כשהם משחימים קלות.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לבלילת התירס גבינות קשות מגוררות - 50 גרם גבינה צהובה מגוררת או מוצרלה מגוררת.
ציוד נדרש: עטרות נייר מספר 4.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.3% |
6.8% |
17% |
73.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב