מצרכים למתכון
70 מנות/יחידות, 17 גרם למנה\יחידה (כ- 60-80 עוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 מנפים את הקמחים ולשים במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את כל החומרים לעוגיות - 150 גרם חמאה, 1/4 כוס שמן, 3/4 כוס סוכר, שקית סוכר וניל, ביצה, אבקת קקאו, שוקולית, מלח, סודה לשתייה ומיץ תפוזים. להמשיך עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
- 2 אפשר לעטוף ולקרר כשעה (יותר קל לרידוד) ואפשר להכין מיד -
- מחלקים את הבצק ל- 4 או 5 חלקים.
- 3 מרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח לעלה דק בעובי של כ- 3 מ"מ.
- 4 אפשר להשאיר עוגיות שלמות ואפשר לחצי מהן ליצור "חלון" (חור) עגול באמצע העוגייה.
- 5 מרפדים תבנית גדולה של התנור בנייר אפייה, מניחים על נייר האפייה את העוגיות ברווחים קטנים זו מזו.
- 6 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 10 דקות עד שהעוגיות מוכנות.
- 7 בקערה בוחשים היטב את כל חומרי המילוי לקרם אחיד - 70 גרם חמאה מומסת, אבקת סוכר, שקית סוכר וניל ואבקת חלב.
- 8 לאחר שהעוגיות התקררו - מורחים מהמילוי על גב עוגייה אחת וסוגרים עם עוגייה נוספת.
- 9 שומרים בכלי אטום.
- 10 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
כיוון שהעוגיות כהות יפה למלא בכל מילוי בהיר (אפשר קנוי) - קרם חלב, קרם מרשמלו וכו`.
במידת הצורך להוסיף עוד קמח או נוזל.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.5% |
25.2% |
2.4% |
71.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב