דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שוקולד ממולאות בקרם וניל ללא גלוטן
עוגיות שוקולד ממולאות בקרם וניל ללא גלוטן

מצרכים למתכון

70 מנות/יחידות, 17 גרם למנה\יחידה (כ- 60-80 עוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מנפים את הקמחים ולשים במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את כל החומרים לעוגיות - 150 גרם חמאה, 1/4 כוס שמן, 3/4 כוס סוכר, שקית סוכר וניל, ביצה, אבקת קקאו, שוקולית, מלח, סודה לשתייה ומיץ תפוזים. להמשיך עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  • 2 אפשר לעטוף ולקרר כשעה (יותר קל לרידוד) ואפשר להכין מיד -
  • מחלקים את הבצק ל- 4 או 5 חלקים.
  • 3 מרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח לעלה דק בעובי של כ- 3 מ"מ.
  • 4 אפשר להשאיר עוגיות שלמות ואפשר לחצי מהן ליצור "חלון" (חור) עגול באמצע העוגייה.
  • 5 מרפדים תבנית גדולה של התנור בנייר אפייה, מניחים על נייר האפייה את העוגיות ברווחים קטנים זו מזו.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 10 דקות עד שהעוגיות מוכנות.
  • 7 בקערה בוחשים היטב את כל חומרי המילוי לקרם אחיד - 70 גרם חמאה מומסת, אבקת סוכר, שקית סוכר וניל ואבקת חלב.
  • 8 לאחר שהעוגיות התקררו - מורחים מהמילוי על גב עוגייה אחת וסוגרים עם עוגייה נוספת.
  • 9 שומרים בכלי אטום.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
כיוון שהעוגיות כהות יפה למלא בכל מילוי בהיר (אפשר קנוי) - קרם חלב, קרם מרשמלו וכו`.

במידת הצורך להוסיף עוד קמח או נוזל.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של רות

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)72427
חלבונים (גרם)0.33 1.98
פחמימות (גרם)1058
מתוכן סוכרים (גרם)5.41 32.22
שומנים (גרם)3.42 20.36
מתוכם שומן רווי (גרם)1.63 9.67
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)11.88 70.69
נתרן (מ"ג)16.4898.1
סיבים תזונתיים (גרם)0.07 0.42
מים (גרם)1.368.07
ויטמין A (מק"ג)1.810.7
ויטמין B (מ"ג)69.760.42
ויטמין B1 (מ"ג)00.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.19
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.563.36
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.06
ויטמין C (מ"ג)0.090.51
ויטמין D (מק"ג)0.020.14
ויטמין E (מ"ג)0.010.07
ויטמין K (מק"ג)0.010.04
סידן (מ"ג)1.086.4
ברזל (מ"ג)0.020.15
מגנזיום (מ"ג)0.392.31
זרחן (מ"ג)3.1318.63
אבץ (מ"ג)0.020.11
אשלגן (מ"ג)3.9223.33
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.14
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.27
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.25

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 25.2% 2.4% 71.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.