דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שיש קלה
  • 1 להקציף חלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף חזק.
  • 2 בקערה נפרדת לטרוף חלמונים ולהוסיף מיץ לימון וסוכר וניל.
  • 3 להוסיף חלמונים לחלבונים ולערבב בתנועות עטיפה.
  • 4 להוסיף 2 כפות שמן, קמח ואבקת אפייה ולערבב רק עד שמתקבל קרם אחיד.
  • 5 לשמן תבנית ולצקת 3/4 מהכמות לתבנית.
  • 6 לקרם שנותר להוסיף שוקולית ולערבב.
  • 7 לצקת את הקרם החום על הקרם הלבן ו"לקשקש" בעזרת מזלג.
  • 8 לאפות 50 דקות בתנור בחום בינוני ב- 180 מעלות.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לשדרוג העוגה ניתן להוסיף קרם שוקולד (100 גרם שוקולד מריר + 1 שמנת מתוקה. להרתיח שמנת, לצקת על השוקולד ולערבב).

ציוד נדרש: תבנית קפיצית עגולה מספר 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 8.8% 10.9% 80.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב