דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 391 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קישואים ממולאים בבשר ואורז
קישואים מבושלים במילוי בשר בקר טחון ואורז
  • 1 להוציא את ליבת הקישואים בעזרת כפית או בעזרת כלי המיוחד לכך (לא לזרוק - ישמש אותנו בהמשך הבישול), לגרור מעט את הקליפה, לשטוף ולייבש.
  • 2 לערבב בקערה את כל מצרכי המלית.
  • 3 למלא כל קישוא במלית (לא לגמרי כדי לאפשר למילוי המתבשל להתרווח בקישוא ולא לפרוץ החוצה).
  • 4 לטגן במחבת בשמן כל קישוא משיני צידיו עד להשחמה קלה.
  • 5 לפרוס את העגבניות והבצל ולשטח בסיר, לפזר מעל את ליבת הקישואים ששמרנו ולסדר מעל את הקישואים.
  • 6 בסיר נפרד להרתיח את כל מצרכי הרוטב, להסיר מהאש וליצוק מעל הקישואים שבסיר השני.
  • 7 להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולהביא לרתיחה שנייה.
  • 8 להעביר לבישול על אש נמוכה למשך כשעה.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מדי פעם לבדוק שהרוטב אינו מסמיך מדי ולהוסיף מים במידת הצורך.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 26.4% 15.2% 50.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב