דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 267 גרם למנה\יחידה (5-7 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דגי בורי ברוטב
  • 1 לטגן הגמבה עד שהשמן מקבל צבע אדמדם.
  • 2 להוסיף את השום. כשריח השום נחלש, להוסיף את הכוסברה ולערבב.
  • 3 להוסיף את פלח הלימון, העגבניה החתוכה ולערבב עד שיצא מיץ מהעגבניה.
  • 4 להוסיף את המים הרותחים, רסק העגבניות והתבלינים. כשרותח, להניח את פרוסות הדג.
  • 5 להקטין את עוצמת האש. במשך 20 דקות הבישול לכסות הדג ברוטב כל הזמן ולכבות את האש.
  • 6 לטרוף - עדיף עם חלה טריה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש גם בדגי מושט ומכל הבא ליד.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 23.5% 57% 17.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב