דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 122 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת כתר המלך
  • 1 לערבב את כל מצרי הבצק היבשים בקערה. להוסיף את יתר המצרכים הרטובים ולערבב עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 2 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 3 לשמן את התבנית בספריי השמן ולצקת לתוכה את העיסה.
  • 4 לאפות את העוגה במשך כ- 55 דקות ולצנן.
  • 5 הכנת הציפוי: לחמם במיקרוגל את השמנת, לשבור לחתיכות את השוקולד, להוסיף לשמנת ולערבב. להוסיף את הנוטלה ולערבב לקרם חלק ואחיד.
  • 6 הכנת סירופ הסוכר: להרתיח את המים, הסוכר ומיץ הלימון במשך כ- 20 דקות עד לסמיכות קלה.
  • 7 להרטיב את העוגה היטב בסירופ הסוכר ולצקת מעל את ציפוי השוקולד.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה קפיצית 26 ס"מ (או תבנית מעוצבת).

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 22.9% 7.3% 68.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב