דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
משלוח מנות של מלוחים
מלוחים שאפשר להוסיף למשלוח המנות
  • הכנת הבצק:
  • 1 לערבב במג`ימיקס חמאה מלוחה, שמן זית, קמח תופח מלא, 5-6 כפות חלב, מלח ועלי התרד הטריים, שטופים ויבשים (ניתן להשתמש בחצי גמבה אדומה נקייה מגרעינים במקום). לשטח למלבן, לעטוף בניילון נצמד ולקרר שעתיים במקרר.
  • 2 לרדד לעלה בעובי של פחות מחצי ס"מ.
  • 3 לקרוץ עיגולים ולרפד את השקעים והשוליים בתבנית.
  • 4 לאפות אפייה עיוורת (עם גרגירי שעועית בפנים) 5 דקות בחום בינוני.
  • 5 את הטארטלטים האפויים חלקית ממלאים בסדר הבא - כפית סלט חצילים, מעליו עלי טימין, מעל הטימין להניח קוביות גבינה בקוטר פנים הטארטלט ומעליהן שומשום שחור.
  • 6 להבריש בביצה מהולה וחלב.
  • 7 לאפות בחום בינוני להזהבה עד שהגבינה תימס.
  • 8 פורים שמח חיוך

ציוד נדרש: תבנית שקעים לטארטלטים - 16 שקעים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 41.4% 16% 34.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.82 (0.99 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב