דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 143 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פיצה בשרית
  • 1 לערבב בקערת המיקסר את הקמח והמלח, להוסיף את שמן הזית והשמרים, ולהתחיל לערבל. להוסיף בהדרגה את המים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש. לכסות במגבת ולהניח לתפיחה במקום חמים למשך כשעה או עד להכפלת הנפח.
  • 2 לחמם במחבת את השמן ולטגן את הבצל והשום עד להזהבה קלה. להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו. להוסיף את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והתבלינים, לערבב ולבשל על אש נמוכה כרבע שעה או עד לצמצום כל הנוזלים.
  • 3 לאחר שהבצק תפח לחלק אותו ל- 4 כדורים ולרדד כל כדור לעלה בעובי חצי ס"מ. להניח את העלה בתבנית על נייר אפייה, להניח מהמלית במרכז העלה כשהשוליים נותרים ריקים, לקפל את השוליים מעט מעל המילוי, להבריש בביצה הטרופה ולזרות את השומשום. כך להכין את כל שאר הפיצות הבשריות ולהכין לאפייה.
  • 4 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד שהבצק משחים והפיצה מוכנה. לחלק לארבע כל פיצה בשרית ולהגיש בליווי סלט ירקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 18.4% 24.6% 55.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב