דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 139 גרם למנה\יחידה (16 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פיצה בשרית
  • 1 לתוך קערת מיקסר להכניס את הקמח, קורט מלח ולערבב.
  • 2 להוסיף את שמן הזית, השמרים ולהתחיל לערבל.
  • 3 להוסיף בהדרגה את המים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש.
  • 4 לכסות במגבת ולהניח לתפיחה במקום חמים למשך שעה או עד להכפלת הנפח.
  • 5 בינתיים לחמם במחבת את שמן הקנולה.
  • 6 לקצוץ את הבצל והשום ולהוסיף למחבת. לטגן עד להזהבה קלה.
  • 7 להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו.
  • 8 להוסיף את העגבניות המרוסקות, הרסק, כפית המלח, האורגנו והפפריקה ולערבב.
  • 9 לתת למילוי להתבשל על אש נמוכה כרבע שעה או עד לצמצום כל הנוזלים.
  • 10 לאחר שהבצק תפח לחלק אותו ל- 4 כדורים.
  • 11 לרדד כל כדור לעלה בעובי חצי ס"מ.
  • 12 להניח את העלה בתבנית על נייר אפייה.
  • 13 להניח מהמלית במרכז העלה כשהשוליים נותרים ריקים.
  • 14 לקפל את השוליים מעט מעל המילוי, להבריש בביצה טרופה ולזרות שומשום.
  • 15 להמשיך כך עם כל הכדורים.
  • 16 לאפות בחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות עד שהבצק משחים והפיצה מוכנה.
  • 17 לחלק לארבע כל פיצה ולהגיש בליווי סלט ירקות.
  • 18 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 17.7% 24.4% 56.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב