דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 139 גרם למנה\יחידה (16 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לתוך קערת מיקסר להכניס את הקמח, קורט מלח ולערבב.
  • 2 להוסיף את שמן הזית, השמרים ולהתחיל לערבל.
  • 3 להוסיף בהדרגה את המים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש.
  • 4 לכסות במגבת ולהניח לתפיחה במקום חמים למשך שעה או עד להכפלת הנפח.
  • 5 בינתיים לחמם במחבת את שמן הקנולה.
  • 6 לקצוץ את הבצל והשום ולהוסיף למחבת. לטגן עד להזהבה קלה.
  • 7 להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו.
  • 8 להוסיף את העגבניות המרוסקות, הרסק, כפית המלח, האורגנו והפפריקה ולערבב.
  • 9 לתת למילוי להתבשל על אש נמוכה כרבע שעה או עד לצמצום כל הנוזלים.
  • 10 לאחר שהבצק תפח לחלק אותו ל- 4 כדורים.
  • 11 לרדד כל כדור לעלה בעובי חצי ס"מ.
  • 12 להניח את העלה בתבנית על נייר אפייה.
  • 13 להניח מהמלית במרכז העלה כשהשוליים נותרים ריקים.
  • 14 לקפל את השוליים מעט מעל המילוי, להבריש בביצה טרופה ולזרות שומשום.
  • 15 להמשיך כך עם כל הכדורים.
  • 16 לאפות בחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות עד שהבצק משחים והפיצה מוכנה.
  • 17 לחלק לארבע כל פיצה ולהגיש בליווי סלט ירקות.
  • 18 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)290209
חלבונים (גרם)14.58 10.51
פחמימות (גרם)3424
מתוכן סוכרים (גרם)0.8 0.58
שומנים (גרם)10.6 7.64
מתוכם שומן רווי (גרם)1.96 1.41
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)36.3 26.18
נתרן (מ"ג)347.1250.39
סיבים תזונתיים (גרם)0.83 0.6
מים (גרם)56.7740.95
ויטמין A (מק"ג)11.398.22
ויטמין B (מ"ג)2.391.73
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.06
ויטמין B3 (מ"ג)1.811.31
ויטמין B5 (מ"ג)0.290.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.170.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.74.83
ויטמין B12 (מק"ג)0.810.59
ויטמין C (מ"ג)1.721.24
ויטמין D (מק"ג)0.070.05
ויטמין E (מ"ג)0.250.18
ויטמין K (מק"ג)1.751.27
סידן (מ"ג)15.9411.5
ברזל (מ"ג)1.220.88
מגנזיום (מ"ג)10.627.66
זרחן (מ"ג)79.257.13
אבץ (מ"ג)2.261.63
אשלגן (מ"ג)145.73105.12
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.140.1
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.130.09

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 17.7% 24.4% 56.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
לביבות תרד אפויות

לביבות תרד אפויות

פנקייק תפוחים

פנקייק תפוחים

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

כנאפה בתנור

כנאפה בתנור

סופגניות פיסטוק

סופגניות פיסטוק

אורז מוקפץ עם פרגיות

אורז מוקפץ עם פרגיות

וניל: יתרונות בריאותיים פוטנציאליים

וניל: יתרונות בריאותיים פוטנציאליים

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪