דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם מעדן תותים ופירורים
  • 1 את מצרכי הבצק (מחמאה, רבע כוס סוכר, קמח, 2 שקיות סוכר וניל, ביצים ואבקת אפייה) מעבדים לבצק אחיד.
  • 2 שמים במקרר לכחצי שעה.
  • 3 לאחר מכן משטחים שני שליש מהבצק על התבנית בה תושם הגבינה ועוד שליש להשטיח בתבנית נוספת לפירורים.
  • 4 לאפות בתנור ב- 180 מעלות עד שמשחים ולצנן.
  • 5 את שליש הבצק לפורר בעזרת מזלג או ממחה ידני לפירורים קטנים.
  • 6 את הגבינה לערבב עם חצי כוס חלב ו- 2 שקיות סוכר וניל. בנפרד, להקציף את השמנת לקצפת.
  • 7 לקפל את 2 התערובות. להוסיף את כפית קליפת הלימון המגוררת ולהשהות מכוסה במקרר לכחצי שעה.
  • 8 מעדן התותים: להכניס את התותים החתוכים עם רבע כוס סוכר למחבת ולבשל בחום נמוך עד שמתרכך מאוד.
  • 9 הרכבת העוגה - על הבצק האפוי לשפוך את תערובת הגבינה.
  • 10 מעליה להזליף עם כף את מעדן התותים ומעל זה לפזר את הפירורים.
  • 11 לכסות בניילון נצמד. לשים לחצי שעה בפריזר.
  • 12 לאחר מכן לשים במקרר.
  • 13 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: שתי תבניות 24.

אם רוצים עוגת פרווה - במקום הגבינה והקצפת ניתן לשים מקצפת (קצפת צמחית פרווה) עם אינסטנט פודינג וניל, רבע כוס סוכר וחצי כוס חלב סויה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 29.5% 14.9% 55%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב