דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 את מצרכי הבצק (מחמאה, רבע כוס סוכר, קמח, 2 שקיות סוכר וניל, ביצים ואבקת אפייה) מעבדים לבצק אחיד.
  • 2 שמים במקרר לכחצי שעה.
  • 3 לאחר מכן משטחים שני שליש מהבצק על התבנית בה תושם הגבינה ועוד שליש להשטיח בתבנית נוספת לפירורים.
  • 4 לאפות בתנור ב- 180 מעלות עד שמשחים ולצנן.
  • 5 את שליש הבצק לפורר בעזרת מזלג או ממחה ידני לפירורים קטנים.
  • 6 את הגבינה לערבב עם חצי כוס חלב ו- 2 שקיות סוכר וניל. בנפרד, להקציף את השמנת לקצפת.
  • 7 לקפל את 2 התערובות. להוסיף את כפית קליפת הלימון המגוררת ולהשהות מכוסה במקרר לכחצי שעה.
  • 8 מעדן התותים: להכניס את התותים החתוכים עם רבע כוס סוכר למחבת ולבשל בחום נמוך עד שמתרכך מאוד.
  • 9 הרכבת העוגה - על הבצק האפוי לשפוך את תערובת הגבינה.
  • 10 מעליה להזליף עם כף את מעדן התותים ומעל זה לפזר את הפירורים.
  • 11 לכסות בניילון נצמד. לשים לחצי שעה בפריזר.
  • 12 לאחר מכן לשים במקרר.
  • 13 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: שתי תבניות 24.

אם רוצים עוגת פרווה - במקום הגבינה והקצפת ניתן לשים מקצפת (קצפת צמחית פרווה) עם אינסטנט פודינג וניל, רבע כוס סוכר וחצי כוס חלב סויה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)335271
חלבונים (גרם)9.12 7.39
פחמימות (גרם)3427
מתוכן סוכרים (גרם)6.24 5.05
שומנים (גרם)18.08 14.65
מתוכם שומן רווי (גרם)8.93 7.24
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)51.13 41.42
נתרן (מ"ג)149.74121.31
סיבים תזונתיים (גרם)0.37 0.3
מים (גרם)17.1213.87
ויטמין A (מק"ג)11.739.51
ויטמין B (מ"ג)0.450.37
ויטמין B1 (מ"ג)0.130.11
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.0714.64
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.05
ויטמין C (מ"ג)9.467.66
ויטמין D (מק"ג)0.150.12
ויטמין E (מ"ג)0.110.09
ויטמין K (מק"ג)0.30.24
סידן (מ"ג)67.8254.95
ברזל (מ"ג)1.020.83
מגנזיום (מ"ג)2.542.06
זרחן (מ"ג)4536.45
אבץ (מ"ג)0.110.09
אשלגן (מ"ג)29.6924.05
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.270.22
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.250.2

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 29.5% 14.9% 55%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.43 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה