דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות מכל עוגה (סה"כ 2 עוגות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת אגוזים ושוקולד
עוגה טעימה ללא קמח
  • 1 בקערת מיקסר להקציף שני חלבונים לקצף רך. להוסיף בזרם דק 30 גרם מכמות הסוכר ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצף יציב. להעביר לקערה נפרדת.
  • 2 באותה קערת מיקסר (אין צורך לשטוף את הקערה) להקציף את הביצים השלמות ושני חלמונים, להוסיף בזרם דק את יתרת הסוכר (70 גרם) ולהקציף לתערובת תפוחה ובהירה.
  • 3 להוסיף את כל האגוזים, אבקת הקקאו והשוקולד המריר, ולערבב היטב.
  • 4 לקפל את החלבונים לתוך תערובת השוקולד. להוסיף את החמאה ולערבב בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5 להעביר את התערובת ל- 2 תבניות אינגליש קייק ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך כ- 40 דקות (בבדיקת הקיסם - יוצא יבש עם מעט פירורים לחים).
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 38.6% 16.2% 40%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.69 (0.76 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב