דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (כ- 50 קובות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קובה חמוסטה
  • 1 לשטוף את הג`ריש 3 פעמים עד שהמים יוצאים נקיים, ולהניח במסננת למשך כרבע שעה.
  • 2 להעביר לקערה, להוסיף את הסולת והמלח ולהתחיל ללוש תוך כדי הוספת מים (בערך כוס וחצי-שתיים לפי הספיגה), עד לקבלת בצק אחיד וגמיש.
  • 3 בקערה אחרת להניח את הבשר הטחון. לקצוץ את הבצלים, להוסיף לקערה ביחד עם המלח והפלפל השחור, ולערבב היטב.
  • 4 לקחת כדור מהבצק, ליצור חור במרכזו ולשים כפית מהמילוי. לסגור לכדור ולהניח בצד על מגש. כך להכין את כל הקובות.
  • 5 בסיר גדול להניח את הסלרי (כרפס), הדלעת, הכורכום, המלח, הפלפל השחור, מיץ הלימון והמים (לפי הצורך).
  • 6 להביא לרתיחה, להכניס פנימה את הקובות ולבשל כשעה על אש בינונית.
  • 7 להגיש עם אורז לבן ובתיאבון חיוך

יוצאת כמות גדולה כך שניתן להקפיא חלק מהקובות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.6% 8.1% 21% 61.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב