דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלילת טורט
רולדת טורט עם קצפת
  • 1 להקציף את החלבונים עם הסוכר.
  • 2 להוסיף לחלמונים את היין, מיץ הלימון וסוכר הוניל, ולערבב.
  • 3 לערבב בתנועות סיבוב קלות את החלמונים עם החלבונים, להוסיף בהדרגה את הקמח התופח ולערבב בעדינות.
  • 4 לשים נייר פרגמנט על תבנית אפייה גדולה של תנור ולשמן מעט. לשטח את הבצק על נייר הפרגמנט, לחמם את התנור לחום של 200 מעלות ולאפות כ- 10 דקות, עד שהבצק נאפה.
  • 5 להוציא מהתנור, לגלגל את הבצק עם נייר האפייה, לעטוף במגבת רטובה ולהמתין עד שהעוגה מתקררת כרבע שעה.
  • 6 להקציף את השמנת עם החלב ואינסטנט הפודינג. לשחרר את העוגה מנייר האפייה, לשטח ולמרוח 3/4 מכמות הקצפת. לגלגל שנית, למרוח את יתרת הקצפת ומעל לגרד את השוקולד.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש באינסטנט פודינג בכל טעם שאוהבים. ניתן להכין את הקצפת רק עם שמנת מתוקה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 25.3% 12.3% 59.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב