דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
גלילת טורט
גלילת טורט
גלילת טורט
רולדת טורט עם קצפת

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להקציף את החלבונים עם הסוכר.
  • 2 להוסיף לחלמונים את היין, מיץ הלימון וסוכר הוניל, ולערבב.
  • 3 לערבב בתנועות סיבוב קלות את החלמונים עם החלבונים, להוסיף בהדרגה את הקמח התופח ולערבב בעדינות.
  • 4 לשים נייר פרגמנט על תבנית אפייה גדולה של תנור ולשמן מעט.
  • 5 לשטח את הבצק על נייר הפרגמנט, לחמם את התנור לחום של 200 מעלות ולאפות כ- 10 דקות, עד שהבצק נאפה.
  • 6 להוציא מהתנור, לגלגל את הבצק עם נייר האפייה, לעטוף במגבת רטובה ולהמתין עד שהעוגה מתקררת כרבע שעה.
  • 7 להקציף את השמנת עם החלב ואינסטנט הפודינג.
  • 8 לשחרר את העוגה מנייר האפייה, לשטח ולמרוח 3/4 מכמות הקצפת.
  • 9 לגלגל שנית, למרוח את יתרת הקצפת ומעל לגרד את השוקולד.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש באינסטנט פודינג בכל טעם שאוהבים. ניתן להכין את הקצפת רק עם שמנת מתוקה.
- פרסומת -

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)216229
חלבונים (גרם)5.12 5.43
פחמימות (גרם)2527
מתוכן סוכרים (גרם)8.7 9.23
שומנים (גרם)10.55 11.19
מתוכם שומן רווי (גרם)5.5 5.84
כולסטרול (מ"ג)127.78 135.57
נתרן (מ"ג)193.72205.54
סיבים תזונתיים (גרם)1.07 1.13
מים (גרם)19.0920.25
ויטמין A (מק"ג)33.8435.91
ויטמין B (מ"ג)0.550.58
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.350.37
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.4712.17
ויטמין B12 (מק"ג)0.310.33
ויטמין C (מ"ג)0.380.41
ויטמין D (מק"ג)0.210.22
ויטמין E (מ"ג)0.240.25
ויטמין K (מק"ג)0.070.08
סידן (מ"ג)60.9564.67
ברזל (מ"ג)0.450.48
מגנזיום (מ"ג)2.953.13
זרחן (מ"ג)46.2149.03
אבץ (מ"ג)0.270.28
אשלגן (מ"ג)33.5935.64
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.330.35
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.280.29
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.920.98
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.840.89

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 25.3% 12.3% 59.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?