דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 148 גרם למנה\יחידה (כ- 7-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להרטיב את המצות ולפורר לפירורים.
  • 2 להשרות את הצימוקים והחמוציות במים רותחים כחצי שעה.
  • 3 לסנן ולקצוץ לחתיכות קטנות.
  • 4 לקלף את התפוחים ולרסק בפומפיה.
  • 5 לסחוט את הנוזלים מהתפוחים.
  • 6 להוסיף לתערובת הבסיסית עם שאר המצרכים.
  • 7 ליצור לביבות ולטגן בשמן חצי עמוק.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש עם סירופ מייפל או אבקת סוכר.

לתשומת לב - לטיגון המציות יש להשתמש בשמן לטיגון חצי עמוק, אך ברשימת המרכיבים כתוב חצי כוס שמן, כיוון שזוהי ההערכה לספיגת השמן במציות לאחר הטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 19.2% 7.9% 70.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב