מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 283 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 לבשל את האטריות לפי ההוראות שעל גבי השקית.
- 2 בקערה לשים: בשר בקר טחון, פטרוזיליה קצוצה דק, פפריקה, מלח, פלפל שחור ו- 5 כפות שמן ולערבב היטב.
- 3 במחבת לחמם את 5 כפות השמן הנותרות, לרסק את העגבניות (להשתמש בעגבניות גדולות, בשלות ומקולפות) ולטגן קלות.
- 4 להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן תוך כדי ערבוב מתמיד.
- 5 להניח את האיטריות המסוננות על תבנית ומעליהן את הבשר.
- 6 להגיש חם.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.2% |
26.9% |
49.2% |
22.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב