דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

27 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (3 רולדות. 8-10 מנות לרולדה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שמרים גבינה
  • 1 להתחיל עם הכנת המלית: לערבב את כל מצרכי המלית בקערה ולהניח בצד. מי שאוהב יכול להוסיף גם צימוקים. אם לא מתוק - אפשר להוסיף סוכר.
  • 2 הכנת הבצק: להכניס למיקסר או למג`ימיקס את הביצה, המלח, החמאה, הסוכר ואינסטנט פודינג הוניל. לכסות את החומרים בכל כמות הקמח ולפזר מעל הקמח את השמרים והשמן. להתחיל ללוש תוך כדי הוספת המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך (עד לספיגה - ייתכן ולא יהיה שימוש בכל כמות המים).
  • 3 לכסות בניילון נצמד ולהניח להתפחה ראשונה כשעה עד להכפלת הבצק.
  • 4 לאחר כשעה להכין מהבצק כל צורה שאוהבים (אני הכנתי רולדות - לחלק את הבצק ל- 2, חלקים, לרדד לעלה לא כל כך דק, למלא ולגלגל לרולדה), למלא במלית שהכנו, למרוח חלמון עם מעט מים ולהניח את הרולדות במקום חמים להתפחה שנייה למשך כשעה נוספת.
  • 5 לאחר ההתפחה השנייה להכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ולאפות עד להזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 13.6% 17.4% 68.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב