דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

27 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (3 רולדות. 8-10 מנות לרולדה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להתחיל עם הכנת המלית: לערבב את כל מצרכי המלית בקערה ולהניח בצד. מי שאוהב יכול להוסיף גם צימוקים. אם לא מתוק - אפשר להוסיף סוכר.
  • 2 הכנת הבצק: להכניס למיקסר או למג`ימיקס את הביצה, המלח, החמאה, הסוכר ואינסטנט פודינג הוניל. לכסות את החומרים בכל כמות הקמח ולפזר מעל הקמח את השמרים והשמן. להתחיל ללוש תוך כדי הוספת המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך (עד לספיגה - ייתכן ולא יהיה שימוש בכל כמות המים).
  • 3 לכסות בניילון נצמד ולהניח להתפחה ראשונה כשעה עד להכפלת הבצק.
  • 4 לאחר כשעה להכין מהבצק כל צורה שאוהבים (אני הכנתי רולדות - לחלק את הבצק ל- 2, חלקים, לרדד לעלה לא כל כך דק, למלא ולגלגל לרולדה), למלא במלית שהכנו, למרוח חלמון עם מעט מים ולהניח את הרולדות במקום חמים להתפחה שנייה למשך כשעה נוספת.
  • 5 לאחר ההתפחה השנייה להכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ולאפות עד להזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)193220
חלבונים (גרם)7.19 8.23
פחמימות (גרם)2833
מתוכן סוכרים (גרם)5 5.72
שומנים (גרם)5.63 6.44
מתוכם שומן רווי (גרם)1.86 2.13
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)30.88 35.35
נתרן (מ"ג)134.73154.21
סיבים תזונתיים (גרם)0.02 0.03
מים (גרם)2629.76
ויטמין A (מק"ג)9.4210.78
ויטמין B (מ"ג)0.130.15
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.023.46
ויטמין B12 (מק"ג)0.050.06
ויטמין C (מ"ג)0.290.33
ויטמין D (מק"ג)0.120.14
ויטמין E (מ"ג)0.060.07
ויטמין K (מק"ג)0.020.02
סידן (מ"ג)44.2150.6
ברזל (מ"ג)0.10.11
מגנזיום (מ"ג)0.810.92
זרחן (מ"ג)11.1312.74
אבץ (מ"ג)0.070.08
אשלגן (מ"ג)7.128.15
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.240.27
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.220.25

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 13.6% 17.4% 68.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.