דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

42 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (42 מנות מ- 6 רולדות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
רולדות מבצק פריך
  • הערות מקדימות:
  • 1 מהבצק יוצאות 6 רולדות.
  • 2 אפשר למלא בכל מילוי שאוהבים, אבל לדאוג למרוח ממרח לפני כן, לדוגמא: ממרח תמרים, ריבה כלשהי, ממרח שוקולד.
  • 3 אפשר ללוש ביד, במג`מיקס או במיקסר.
  • 4 את הבצק אפשר להכין מראש ולהקפיא.
  • 5 את הרולדות המוכנות גם אפשר להקפיא בקופסא סגורה.
  • הוראות ההכנה:
  • 1 להכניס למיקסר: קמח, אבקת אפייה, סוכר ושמן. להתחיל ללוש, להוסיף את המרגרינה החתוכה לקוביות בטמפרטורת החדר והמים בהדרגה, עד לקבלת בצק רך.
  • 2 לעטוף בניילון נצמד ולתת לבצק לנוח קצת.
  • 3 מהכמות הזו יוצא 1,836 קילו בצק.
  • 4 לחלק את הבצק ל- 6 חלקים - אני שקלתי כל חלק במשקל 306 גרם.
  • 5 לרדד את הבצק, למרוח ממרח שבחרנו - 5 כפות גדושות (אני שמתי ריבת תפוזים שהכנתי) ומעל לפזר בערך 1 כוס של מילוי (אגוזים/קוקוס/שקדים).
  • 6 לגלגל לרולדה, לסגור את הקצוות היטב ולהניח בתבנית מתאימה.
  • 7 למרוח בביצה ולאפות בחום 180 מעלות כ-3/4 שעה.
  • 8 לקרר ולפרוס בעדינות.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 28.2% 7.9% 63.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב