דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 290 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אורז עם בשר טחון
  • 1 לבשל את האורז במי הברז ומעט מלח עד שהוא מוכן (ניתן להשתמש בשאריות אורז).
  • 2 במחבת לחמם את השמן ולטגן בצל קצוץ עד להשחמה.
  • 3 להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו.
  • 4 להוסיף את הגזר והתבלינים ולבשל עוד כחמש דקות.
  • 5 להוסיף את האורז המבושל ולערבב.
  • 6 להגיש חם.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. מעולה לחיסול שאריות אורז ובשר שנותרו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 16.3% 29.2% 48.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב