מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 443 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לחתוך גמבות לרצועות ולשטוף את הפטריות (להוציא את הגבעול).
- 2 לחמם שמן במחבת עמוקה.
- 3 להוסיף את הגמבות ולטגן כ- 10 דקות (לערבב בעדינות).
- 4 להוסיף פטריות ותבלינים ולהמשיך לבשל עוד כ- 10 דקות.
- 5 להגיש חם.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.6% |
25.2% |
10.6% |
52.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב