דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

72 מנות/יחידות, 40 גרם למנה\יחידה (8 רולדות - 8-10 מנות לרולדה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדות פריכות במילויים שונים
  • 1 לערבב את החמאה, החלמונים, הסוכר, השמנת החמוצה, אבקת האפייה, סוכר הוניל, מיץ מחצי לימון וגרידה מלימון שלם.
  • 2 להוסיף את הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ורך.
  • 3 לקמח משטח עבודה, לחלק את הבצק לשמונה חלקים ועל כל חלק למרוח מלית. לגלגל לרולדה.
  • 4 לחמם תנור מראש ל- 180 מעלות ולרפד תבנית בנייר אפייה.
  • 5 להניח על כל תבנית 4 רולדות (סה"כ 2 תבניות).
  • 6 להבריש בחלבונים ולאפות במשך 25 דקות.
  • 7 לבשל על אש קטנה ריבה ומיץ מחצי לימון.
  • 8 למרוח על הרולדות בעודן חמות (איך שהן יוצאות מהתנור).
  • 9 לצנן ולבזוק אבקת סוכר.
  • 10 לשמור בכלי סגור.
  • 11 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 18.2% 8.4% 73%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב