דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות (כמות מוערכת))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה ואגסים שיכורים
אל דאגה - רק האגסים נשארים שיכורים אחרי שאוכלים, צילום: אנטולי מיכאלו
  • 1 מערבבים את כל חומרי הבצק במעבד מזון לקבלת בצק אחיד (חמאה, קוואקר טחון, קמח תופח, 1/4 כוס סוכר חום, 2 כפות ברנדי וביצה אחת).
  • 2 מרדדים בתבנית קפיצית או נשלפת בקוטר 26 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש כ- 10 דקות לטמפרטורה של 180 מעלות. מוציאים ומצננים.
  • 3 מבשלים את האגסים כ- 15 דקות ביין, 1/2 כוס סוכר, 1/4 כוס ברנדי, כף גרידת לימון ומיץ לימון. מסננים.
  • 4 את המיץ שנוצר מצמצמים לרוטב הגשה. פורסים את האגסים, מסדרים מעל הבצק ומניחים להצטנן.
  • 5 למילוי הגבינה - מקציפים את חמשת החלבונים עם 2 כפות סוכר לבן לקצף קשה ויציב.
  • 6 בקערת מערבל עם וו הקצפה מערבבים את כל שאר חומרי הגבינה (גבינת שמנת לאפייה, חמשת החלמונים, 1/2 כוס סוכר חום, חלב, מלח, קמח וקורנפלור), מקפלים עם החלבונים המוקצפים ויוצקים מעל האגסים.
  • 7 אופים בחום בינוני של 175 מעלות לשעה וחצי.
  • 8 מוציאים ומצננים למשך הלילה. אפשר להגיש עם הרוטב שנשאר מבישול האגסים וקצפת בצד.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית או נשלפת בקוטר 26 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. מספר המנות של המתכון הינו מספר מוערך של צוות האתר - הערך התזונתי עלול להשתנות בהתאם למספר המנות. קרדיט: הוצאת "קוראים". צילום: אנטולי מיכאלו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 15.7% 12.2% 66%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב