דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 414 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אושפלו בוכרי
תבשיל נהדר מהעדה הבוכרית
  • 1 לחתוך את הבשר לקוביות בגודל 2X2 ס"מ.
  • 2 לחמם שמן בסיר רחב ולהכניס את הבשר.
  • 3 לסגור אותו מכל הצדדים ולתבל בכפית מלח וחצי כפית פלפל שחור ולערבב.
  • 4 להוסיף 2 כוסות מים ולהביא לרתיחה.
  • 5 לבשל במשך שעה וחצי.
  • 6 לחתוך את הגזרים לגפרורים ולהוסיף לסיר.
  • 7 לשטוף את האורז ולהוסיף גם כן.
  • 8 לתבל ביתרת התבלינים ולערבב.
  • 9 להוסיף את יתרת המים ולהביא לרתיחה.
  • 10 להנמיך את הגז ולבשל עד שכל המים נספגים והאורז מבושל - 30-45 דקות.
  • 11 להוציא לצלחת הגשה לפי הסדר - קודם האורז, הגזר והבשר.
  • 12 בתיאבון חיוך

ניתן להוסיף ראש שום שלם לא קלוף בזמן שמוסיפים את האורז.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.2% 15.3% 42.4% 35.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב