דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 126 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים גבינה
  • 1 לפורר את הביסקוויטים דק דק. להמיס את החמאה ולערבב לעיסה אחידה. לשמן תבנית (תבנית עגולה קפיצית מס` 26) ולסדר את הביסקוויטים בתחתית. להכניס להקפאה בינתיים.
  • 2 בקערה לערבב היטב בעזרת מטרפה את הגבינות, סוכר הוניל והסוכר. להוסיף את הביצים ולטרוף. להוסיף את השמנת החמוצה ולערבב הכל עד לקבלת קרם אחיד וחלק.
  • 3 להוציא את התבנית מההקפאה, למרוח את הנוטלה בשכבה אחידה ולצקת בזהירות מעל את הקרם. לאפות את העוגה בתנור שחומם מראש לחום של 120 מעלות למשך שעתיים עד שעתיים ורבע (העוגה קצת רוטטת במרכזה בגמר האפייה וזה בסדר!). לצנן ולהכניס למקרר ללילה.
  • 4 להקציף את השמנת המתוקה (עדיף של ריצ` - בהקצפה היא יוצאת לבן שלג) והסוכר עד לקבלת קצף אחיד וחזק. ליצור בעזרת צנטר פרחים מסביב לעוגה ולבזוק בעזרת מסננת דקה את אבקת הקקאו מעל הפרחים. מתקבלת עוגת ביסקוויטים גבינה מושלמת!
  • 5 בתיאבון וחג שמח חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה קפיצית מס` 26.

עוגה מוצלחת מאוד שאינה "יורדת" באפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 38.4% 8.3% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב