דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (כ- 24 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא
  • 1 בקערה גדולה יש לעבד את מרכיבי הבצק לבצק חלק ואחיד - קמח, חמאה רכה, גבינה לבנה וקורט מלח.
  • 2 יש לרפד את תבנית האפייה של התנור בנייר אפייה ולשטח את הבצק באופן שווה ויפה.
  • 3 במחבת חמה עם 2 כפות השמן יש לטגן את הבצל הפרוס לרצועות עד להזהבה.
  • 4 להוסיף את הפלפל האדום הפרוס גם כן לרצועות, אחר כך את הפטריות והשום הכתוש ולהמשיך לטגן עד לצריבה קלה.
  • 5 להוסיף קורט מלח ופלפל שחור ולערבב. להניח בצד לצינון קל.
  • 6 לאחר שהירקות הצטננו מעט, יש לפזר אותם מעל לבצק בתבנית באופן שווה ואחיד.
  • 7 לפזר מעל את הגבינה הצהובה המגוררת (לפי הטעם).
  • 8 להעביר לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 35 דקות בערך, עד להזהבה יפה של המאפה.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 31.7% 19.8% 46.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב