דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 953 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק קובה
כיף לאכול בחורף
  • 1 הכנת הירקות: להרתיח את המים, התיבוליות, התבלינים והשמן, להכניס את הירקות החתוכים ולבשל כ- 20 דקות.
  • 2 הכנת המעטפת: בקערה לשים את כל המרכיבים ולערבב. העיסה צריכה להיות רכה וקצת דביקה (אם העיסה יבשה להוסיף כל פעם מעט מים עד למרקם הרצוי).
  • 3 הכנת המלית: לערבב היטב את כל המרכיבים ולטגן קלות בשמן.
  • 4 ליצור מהסולת כדורים די גדולים, לשטח בעזרת כף היד, בעזרת כפית למלא מעט ממלית הבשר ולסגור בחזרה לכדור.
  • 5 לאחר שהמרק התבשל 20 דקות, להוסיף את הקובות ולבשל עוד כ- 10 דקות עד שהקובות צפות על פני המים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 26% 18% 48%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב