דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 368 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג מושט מרוקאי
מתאים כמנה ראשונה לסעודה חגיגית ולמי שאוהב חריף
  • 1 לחמם בסיר גדול ושטוח את השמן.
  • 2 לקלף את תפוחי האדמה, לפרוס לעיגולים ולטגן קלות בשמן.
  • 3 לסדר יפה את הדגים מעל תפוחי האדמה (3 מושטים חתוכים לשלושה חלקים כ"א).
  • 4 לחתוך את הגמבות והפלפלים החריפים לרצועות רחבות ולהניח מעל הדגים.
  • 5 לקצוץ גס את הכוסברה ולהניח מעל הגמבות.
  • 6 בקערה נפרדת לערבב את השמן והתבלינים ולמזוג מעל הכל בסיר.
  • 7 להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל עוד כחצי שעה. יש "להשקות" ברוטב מדי פעם את הדגים מלמעלה ולהגיש חם דג מושט מרוקאי חריף.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 21.5% 52% 23.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב