דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 160 גרם למנה\יחידה (כ- 20 פרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת קישואים וגבינה
פשטידת קישואים וגבינה באפייה ביתית
  • 1 לפרוס את הקישואים ולהכניס לסיר. למלא במים ולהביא לרתיחה. לבשל כ- 10 דקות עד שהקישואים רכים. להוציא למסננת ולתת לכל הנוזלים לרדת.
  • 2 להכניס את הקישואים לקערה ולמעוך כמו לפירה.
  • 3 בצלחת עמוקה לערבב את הביצים עם הגבינה המלוחה.
  • 4 במחבת לחמם את השמן ולטגן בו את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
  • 5 להוסיף את הבצל עם השמן שנותר לקערה עם הקישואים.
  • 6 להכניס רבע מתערובת הביצים, הגבינה והקמח ולתבל.
  • 7 לשמן תבנית עגולה ולשפוך את התערובת לתוכה.
  • 8 לשפוך מעל את יתרת הביצים עם הגבינה כך שתכסה את כל התערובת.
  • 9 להכניס לאפייה בחום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.5% 18.7% 21.1% 51.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב