גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח סורי | » | פשטידת קישואים וגבינה |
20 מנות/יחידות, 160 גרם למנה\יחידה (כ- 20 פרוסות)
ציוד נדרש: תבנית עגולה.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 96 | 60 |
חלבונים (גרם) | 4.6 | 2.88 |
פחמימות (גרם) | 11 | 7 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.82 | 2.39 |
שומנים (גרם) | 4.06 | 2.54 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.11 | 0.69 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 56.34 | 35.3 |
נתרן (מ"ג) | 188.44 | 118.07 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.85 | 1.16 |
מים (גרם) | 133.88 | 83.88 |
ויטמין A (מק"ג) | 35.96 | 22.53 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.37 | 0.86 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.06 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.12 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.63 | 0.4 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.4 | 0.25 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.12 | 0.08 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 32.43 | 20.32 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.13 | 0.08 |
ויטמין C (מ"ג) | 7.22 | 4.52 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.3 | 0.19 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.32 | 0.2 |
ויטמין K (מק"ג) | 4.18 | 2.62 |
סידן (מ"ג) | 56.34 | 35.3 |
ברזל (מ"ג) | 0.71 | 0.45 |
מגנזיום (מ"ג) | 31.35 | 19.64 |
זרחן (מ"ג) | 79.59 | 49.87 |
אבץ (מ"ג) | 0.67 | 0.42 |
אשלגן (מ"ג) | 269.47 | 168.84 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.44 | 0.28 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.1 | 0.06 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.29 | 0.18 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.56 | 0.35 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.52 | 0.33 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם