דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת קישואים וגבינה
פשטידת קישואים וגבינה
פשטידת קישואים וגבינה
פשטידת קישואים וגבינה באפייה ביתית

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 160 גרם למנה\יחידה (כ- 20 פרוסות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לפרוס את הקישואים ולהכניס לסיר. למלא במים ולהביא לרתיחה. לבשל כ- 10 דקות עד שהקישואים רכים. להוציא למסננת ולתת לכל הנוזלים לרדת.
  • 2 להכניס את הקישואים לקערה ולמעוך כמו לפירה.
  • 3 בצלחת עמוקה לערבב את הביצים עם הגבינה המלוחה.
  • 4 במחבת לחמם את השמן ולטגן בו את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
  • 5 להוסיף את הבצל עם השמן שנותר לקערה עם הקישואים.
  • 6 להכניס רבע מתערובת הביצים, הגבינה והקמח ולתבל.
  • 7 לשמן תבנית עגולה ולשפוך את התערובת לתוכה.
  • 8 לשפוך מעל את יתרת הביצים עם הגבינה כך שתכסה את כל התערובת.
  • 9 להכניס לאפייה בחום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)9660
חלבונים (גרם)4.6 2.88
פחמימות (גרם)117
מתוכן סוכרים (גרם)3.82 2.39
שומנים (גרם)4.06 2.54
מתוכם שומן רווי (גרם)1.11 0.69
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)56.34 35.3
נתרן (מ"ג)188.44118.07
סיבים תזונתיים (גרם)1.85 1.16
מים (גרם)133.8883.88
ויטמין A (מק"ג)35.9622.53
ויטמין B (מ"ג)1.370.86
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.630.4
ויטמין B5 (מ"ג)0.40.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)32.4320.32
ויטמין B12 (מק"ג)0.130.08
ויטמין C (מ"ג)7.224.52
ויטמין D (מק"ג)0.30.19
ויטמין E (מ"ג)0.320.2
ויטמין K (מק"ג)4.182.62
סידן (מ"ג)56.3435.3
ברזל (מ"ג)0.710.45
מגנזיום (מ"ג)31.3519.64
זרחן (מ"ג)79.5949.87
אבץ (מ"ג)0.670.42
אשלגן (מ"ג)269.47168.84
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.440.28
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.10.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.290.18
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.560.35
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.520.33

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.5% 18.7% 21.1% 51.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?