גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | פשטידת בטטה וגבינת עיזים |
פשטידת בטטה אפויה בתנור מקמח מלא עם גבינת עיזים, 296 קלוריות למנה, 104 קלוריות ל-100 גרם
ענבר דויטש, שפית טבחית - לימודי תעודה - "בישולים", 30.04.2013
11 מנות/יחידות, 285 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות)
ציוד נדרש: תבנית גדולה.
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
המתכון באדיבות ענבר דויטש
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 296 | 104 |
חלבונים (גרם) | 14.29 | 5.02 |
פחמימות (גרם) | 38 | 13 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 10.58 | 3.71 |
שומנים (גרם) | 9.55 | 3.35 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 4.78 | 1.68 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 111.84 | 39.24 |
נתרן (מ"ג) | 739.96 | 259.64 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.74 | 1.66 |
מים (גרם) | 165.2 | 57.96 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 1,472 | 516.43 |
ויטמין B (מ"ג) | 3.13 | 1.1 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.11 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.2 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.01 | 0.35 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.44 | 0.51 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.35 | 0.12 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 23.67 | 8.3 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.22 | 0.08 |
ויטמין C (מ"ג) | 23.5 | 8.24 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.51 | 0.18 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.97 | 0.69 |
ויטמין K (מק"ג) | 4.04 | 1.42 |
סידן (מ"ג) | 117.66 | 41.28 |
ברזל (מ"ג) | 1.84 | 0.64 |
מגנזיום (מ"ג) | 37.04 | 13 |
זרחן (מ"ג) | 108.29 | 38 |
אבץ (מ"ג) | 0.7 | 0.24 |
אשלגן (מ"ג) | 460.22 | 161.48 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.59 | 0.21 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.5 | 0.18 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.92 | 0.32 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.86 | 0.3 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם