דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 314 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה ברוטב שמנת ובטטה
קצת גיוון בהגשת הפסטה
  • 1 לבשל את הפסטה לפי ההוראות ולסנן.
  • 2 לחתוך את הבטטות ולבשל במי מלח עד לריכוך. לסנן ולמעוך לפירה.
  • 3 בקערית לשים את כל הגבינות, קורט מלח וקורט פלפל שחור ולערבב.
  • 4 להכניס את תערובת הגבינות לשקית זילוף ולזלף לתוך כל פנה מעט מהמלית.
  • 5 במחבת רחבה להמיס את החמאה, להוסיף את השמנת, קורט מלח וקורט פלפל שחור גרוס ולהביא לצמצום.
  • 6 להוסיף את הבטטות המרוסקות ולערבב. לטעום ולתקן תיבול.
  • 7 להגשה: להניח בתחתית הצלחת מעט מהרוטב, מעל להניח את הפנה ולשפוך מעליו עוד מהרוטב.
  • 8 בתיאבון - יוצא מעדן חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין במקום זה עם פתיתי צדפים גדולים.

ישנם צינורות פנה גדולים ואותם יש למלא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.3% 27.5% 18.5% 47.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב